Bel voor vragen of het maken van een afspraak:+31 (40) 285 80 78

In de actualiteit

OTR service houd u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de scooterbranche

Foto Winkel

E.Scooter.Store in winkelcentrum Urban Shopper

Wil je ervaren hoe het is om een elektrische scooter te rijden? Kom vrijblijvend proefrijden.

In winkelcentrum Urban Shopper aan de Torenallee 60-02 Eindhoven Strijp-S, in het gebouw Anton, hebben wij een fysieke winkel. Hier staan alle NIU modellen op voorraad. De werkplaats blijft gekoppeld aan de locatie in Geldrop Spaarpot 7.

Pas drie jaar, sinds 2015, bestaat het Chinese scooterbedrijf NIU, toch is het nu al het grootste e-scootermerk ter wereld. NIU is marktleider op het gebied van elektrische scooters in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan 400.000 NIU scooters verkocht.

Verbonden en slim

De ingebouwde GPS tracking stuurt onmiddellijk een alarmsignaal naar de NIU cloud bij ongeautoriseerde beweging van de scooter, zodat je direct op de hoogte bent van diefstal en doorlopend locatie-updates krijgt.

Service om de hoek

De NIU cloud heeft wereldwijd bereik maar biedt service in de buurt. Alle erkende servicepunten zijn zo dichtbij als de app in je hand. Bellen kan met een druk op de knop - in combinatie met de directe navigatie is je lekke band zo gefikst.

Scootertour

Er is altijd een reden om iets te doen wat anders is, boek een scootertour met familie, vrienden of collega's. Leuk om met elkaar te doen en de ervaring te delen.Klik hier om u aan te melden niets is leuker dan met elkaar iets ondernemen.

Proefrit rijden

Het is mogelijk om vrijblijvend een proefrit te maken om te ervaren hoe leuk elektrisch rijden is. Kom naar de winkel in winkelcentrum Urban Shopper. Een afspraak maken is niet nodig.

Nieuwsbrief

Al enthousiast geworden? wordt NIU rijder en meld je alvast aan voor de nieuwsbrief, hierin worden alle nieuwtjes, informatie en ervaringen voor en door NIU rijders gedeeld om niets te hoeven missen. Klik hier om u aan te melden

Vespa Elettrica Img1

Vespa Elettrica officieel Dealer

Vanaf heden zal mobiliteit in het algemeen – en elektrische mobiliteit in het bijzonder – nooit meer hetzelfde zijn, want eindelijk is het zover: de Vespa Elettrica kan besteld worden. Via OTR service Geldrop kunnen klanten er als allereerste bij zijn om in te tekenen op de groene versie van de iconische Vespa-scooter. Vanaf november, tegelijk met de EICMA-motorbeurs 2018 in Milaan, wordt de Vespa Elettrica op grote schaal via het Piaggio-dealernetwerk op de markt gebracht. De verkoop start in Europa en wordt vanaf begin 2019 uitgebreid naar de Verenigde Staten en Azië. De Vespa Elettrica is een eigentijds icoon en staat synoniem voor geavanceerde connectiviteit en rijgenot in stilte. Voor personalisatie, milieuvriendelijkheid en elegantie. Die waarden waren altijd al typerend voor Vespa en worden opnieuw ten volle gerealiseerd in de Vespa Elettrica, waarmee het merk Vespa zichzelf opnieuw als pionier in de markt zet.

Met een aandrijfunit die een piekvermogen van 4 kW kan leveren en de kenmerkende dynamische prestaties van een elektrische motor, laat de Vespa Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt. Vlot, wendbaar en aangenaam rijden in de stad. Zelfs bij de zeer lage snelheden van druk stadsverkeer, met het extra voordeel van totale stilte zonder de minste trilling. Dit alles maakt steden minder chaotisch en leefbaarder, doordat ook lucht- en geluidsvervuiling worden tegengegaan. De Vespa Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 km, een cijfer dat zowel in de stad als daarbuiten stabiel blijft dankzij de moderne lithium-ionaccu van de scooter en een efficiënt systeem voor energierecuperatie dat de accu tijdens het remmen opnieuw bijlaadt. Om de accu op te laden, hoeft de bestuurder enkel de kabel uit het helmcompartiment te trekken en aan te sluiten op een normaal stopcontact of op een van de openbare laadpalen. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden.

De Vespa Elettrica is in de belangrijkste landen van de eurozone verkrijgbaar en kost in Nederland € 6.629. Daarnaast wordt ook een nieuw, eenvoudig financieringsaanbod aangeboden op basis van een maandelijkse betaling van € 991. Met een kleine extra aanbetaling omvat het maandelijkse abonnement ook Vespa Care, een pakket met geplande onderhoudsbeurten (36 maanden of 10.000 km), een uitbreiding met 12 maanden garantie, een regelmatige technische accucheck en pechhulp met speciale diensten.

2019 vespa elettrica prijs nederland

Deze financiële pakketten werden ontwikkeld door Piaggio Financial Services. Hét nieuwe financiële platform van de Piaggio Group dat opgericht werd vanuit het streven van de groep naar innovatie en voortdurende aandacht voor veranderende behoeften van klanten. Dit platform debuteert bij de lancering van de Vespa Elettrica. Piaggio Financial Services is een speciaal systeem van klantgerichte diensten dat via samenwerkingen met de belangrijkste spelers op de markt een brede waaier van financiële producten aanbiedt. Zo kunnen klanten de oplossing kiezen die hen het best uitkomt: van een traditionele financiering via huurkoop tot mogelijkheden waar betalingen aan specifieke behoeften kunnen worden aangepast, naast all-inclusive oplossingen voor een vast maandelijks bedrag. Behalve de aankoop van het voertuig op afbetaling biedt dit ook de mogelijkheid van diverse verzekeringsdekkingen, onderhoud op geregelde tijdstippen, uitbreiding van garantie en toebehoren. Het is geen toeval dat een innovatieve, milieuvriendelijke tweewieler als de Vespa Elettrica het eerste voertuig van Piaggio Group is dat met de financiële diensten van Piaggio Financial Services kan worden aangekocht. Voor meer informatie kom naar OTR service Geldrop .